CERITA PENDEK PALING GOKIL

Carita pendek kanggo anu can obo alias molotot keneh..
Carita ka 1

kacaritakeun si Kasmad sirahna Botak anyar di gunulan ku Si Kasja.. tapi pas poe iskuna si kasmad indit ka salon..

Tukang salon- aya peryogi naon kang?? bade SPA, Luluran, atanapi bade nyabut bulu bitis??

Kasmad- Bade di kriting akh (bari nyabakan sirahna anu bolenang herang)
...........

Carita ka 2

Si Cipluk asup ka toko elektronik di jero toko si cipluk di sambut ku pelayan toko..

Playan toko- mau nyari apa mas??

Cipluk- saya mau nyari cinta sejati saya mbak..

pelayan- gubraaak...!!!
,,,,,,,,.......

Carita nu ka 3

kacaritakeun Kasja jadi supir angkot.. kulantaran tiiseun kasja ngan ukur meunang penumpang saurang nyeta nini- nini.. pas di tempat anu rada sepi eta si nini manggil ka kasja..

nini- ujaang....

Kasja- aya naon ni bade turun didieu sanes (bari rada di rem mobilna)

nini- sanes bade turun jang.. nini mah hoyong tumaros ari ujang iraha merkosa nini ??

Kasja- ****muka panto mobil tuluy becir lumpat***

Carita ka 4

Odah nyobaan baju anyar dress model korea warna bodas motif kembang warna biru hargana 2,5 juta bari gumeulis odah menta pendapat ti salakina..

Odah- kang ari abi make dress ieu alus teu??

Kasmad- goreng akh..

Odah- ekh akang ieu harga dress teh mahal manya di sebut goreng (camerut)

Kasmad- lain dressna anu mawa goreng mah tapi anu make na (ngaleos)

Odah- **** gubraaak serangan jantung;;;

SEMOGA MENGHIBUUUUUUUUUUUUUR HEHEHEHEHEHE

CERITA PENDEK PALING GOKIL Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Kang Amo

0 komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.